MINA FOTOKURSER

Alla mina fotokurser genomförs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.
Detta innebär att jag har en trygg och seriös partner som ger våra kursdeltagare en garanti för att både kursinnehåll och genomförande håller hög kvalitet. 

GRUNDKURS

digital fotografi

För dig med en systemkamera, eller annan modell med möjlighet till egna inställningar.

En studiecirkel där vi helt fokuserar på digitalkamerans alla inställningar. Du får lära dig att optimera kameran för att frysa blixtsnabba rörelser eller för att ta porträtt med suddig bakgrund. Vi lär oss allt om olika brännvidder och hur vi själva tar kontrollen över slutartid, bländare och ISO

BÄTTRE BILDER

med din mobilkamera

För dig med mobilkamera, eller annan modell utan möjligheter till egna inställningar.

Vi lär oss hur ljusets riktning, karaktär och färg påverkar de bilder vi tar. Vi jämför form med innehåll och lär oss att utnyttja diagonaler, S-kurvor, det gyllene snittet samt för-, mellan- och bakgrund för att skapa bilder som verkligen kommunicerar och blir värda att visas upp.

DIGITAL

bildbehandling

En kurs för dig som vill lära dig grunderna
i bildbehandling med Photoshop Elements.

I den här kursen får du lära dig att bringa ordning i kaos! Det innebär att du får lära dig verktyg för att organisera och strukturera alla dina digitala bilder, så att du lätt kan hitta dem. Och när du väl funnit dem går vi igenom samtliga steg i den digitala process där du optimerar bildens exponering, vitbalans, färgernas nyans, mättnad och luminans samt till slut hur du ger bilden en perfekt skärpa för optimalt utseende på din utskrift. I denna kurs jobbar du med egen dator.

KURSFAKTA


För mer information om våra kurser, samt bokning, tag kontakt med
Studieförbundet Vuxenskolan i Burträsk. Telefon: 0914-551 40

https:/www.sv.se/avdelningar/sv-vasterbotten/kontakta-oss/burtrask/

ADRESS

Ljusvattnet 227
937 91 BURTRÄSK

FÖLJ OSS

Copyright © Alla rättigheter förbehållna